Tilaa esitys

W&T Comedy:sta voitte tilata stand up -koomikon haluamaanne tilaisuuteen: pikkujouluihin, yritysjuhliin, asiakastilaisuuksiin, seminaareihin, syntymäpäiville jne. Esityksiä voivat tilata myös ravintolat ja teatterit.

Esitysten hinnat vaihtelevat koomikon, yleisömäärän ja kulujen mukaan. Pyydä rohkeasti tarjousta sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan lomakkeen kautta!

Sähköpostitse:
myynti(ät)wtcomedy.com
 

Puhelimitse:
+358 (0)2 232 0102

 

Tilauslomake

Kirjoita numero 8 kirjaimin:

muutamia asioita, jotka tulee ottaa huomioon kun suunnittelet stand up –esityksen tilaamista:

Vaikka stand up koostuu pienistä elementeistä ja on sikäli helppo järjestää, on esitystä varten huomioitava muutama tärkeä asia. Tällöin koomikko saa keskittyä tärkeimpään eli yleisön viihdyttämiseen!

Äänentoistolaitteet

Mikrofoni on koomikolle tärkeä työväline. Esiintymispaikalta tulisikin löytyä puhumiseen soveltuvat äänentoistolaitteet (ja kapulamikrofoni sekä mikkiständi) ja mieluiten myös niistä vastaava henkilö. Kaikkien tulee luonnollisesti kuulla esitys hyvin!

Valaistus

Esityksen kannalta on tärkeää, että yleisö näkee koomikon ja hänen kasvojensa ilmeet hyvin.  Esiintyjään onkin hyvä kohdistaa enemmän valoa kuin yleisöön eikä esiintyjän paikka ole tilan pimeimmässä nurkassa. Paras vaihtoehto on värittömät spottivalot, kun taas diskovalot ja -pallot on huonoin vaihtoehto.

Esiintymistila

Esiintyjä ei aina välttämättä tarvitse lavaa. Tärkeintä on, että esiintyjä näkyy ja kuuluu hyvin kaikille, ja että hän esiintyy lähellä yleisöä. Koomikon ja yleisön välissä ei saa olla kaiteita, aitoja, suurta tyhjää tilaa tai muita erottavia tekijöitä. Näin esiintyjä saa hyvän kontaktin yleisöön. On myös tärkeää, että kaikilla olisi istumapaikka esityksen aikana.

Ikäraja

Stand up -komiikka ei ole lapsille sopivaa viihdettä. Suosituksemme ikärajaksi on K-16. Pyydämmekin huomioimaan tämän tilaisuuksissa, joissa usein on paljon lapsia, kuten häät ja syntymäpäivät, jolloin lapsille on hyvä keksiä vaihtoehtoista ohjelmaa.